previous arrow
next arrow
Slider

Poveste de Craciun

Ce facem la iarna?

In general, iarna aduce cu ea o perioada mai linistita, de cele mai multe ori alaturi de cei dragi, parinti, bunici, frati si surori. De multe ori, sunt un prilej frumos de a ne aduce aminte de vremea copilariei, cand mergeam si faceam fotografii in cadrele unor povesti de Craciun, in Oraselul Copiilor. Aceste amintiri frumoase au fost si sursa de inspiratie pentru setup-ul nostru de Craciun in 2019, in studio, un loc magic pentru luna decembrie ce a fost vizitat, apreciat si imortalizat in pictoriale de familie pentru noi si vechi generatii.

Cu parintii si catelul asteptandu-l pe Mos Craciun.

In fata unui bradut reinterpretat, din nuiele, globuri si omuleti mici artizanali, si pe fundalul instelat creat cu multa daruire de Florin in studio, setup-ul a gazduit rand pe rand familii mai tinere sau mai “cu experienta”, in fotoliul Mosului, pe pernele si paturile de sezon sau in cortul creat special pentru a captura magia unui univers special pentru cei mici si cei mari.

 Un joc de lumini si stele … acasa, in studio.

Acasa este de fapt acolo unde e familia. De aceea setup-ul de sarbatori a parut diferit pentru fiecare grup de invitati, chiar daca fizic, luminitele, beculetele, stelutele si globurile, bradul si covoarele erau aceleasi. Bucuria unei intalniri jucause si sentimentul de relaxare in preajma sarbatorilor a fost o ocazie buna pentru repetitia unei saptamani de vacanta de iarna cat mai aproape de cum ar trebui sa fie.