Calatoria in Fuerteventura, una din insulele Canare, a fost si un prilej pentru o sesiune foto pentru doi miri atipici care si-au dorit o amintire speciala:

un album foto ”Love the Dress” printre dunele cu nisip saharian din nordul insulei, in  Parque Natural de Corralejo.

Saptamana din Fuerteventura a fost una in care cu totii am profitat de o atmosfera de vara si plaja, in contrast cu gerul cumplit pe care il lasasem in urma la plecare din Romania – escapada noastra fiind una de ianuarie. Am incercat sa combinam o tura foto si placerea de a calatori cu o vacanta cu soare in mijlocul sezonului friguros, iar momentul pictorialului in desert a fost unul dintre cele mai amuzante si inedite, petrecandu-se sub ochii turistilor adunati din lumea toata, unii dintre ei strigandu-le mirilor ”en hora buena a los novios” cu chiote si veselie.

Sedinta foto a fost foarte placuta, cu mirii simtindu-se foarte bine sub soarele caldut si relaxandu-se in talpile goale prin nisipul auriu. Unul din motivele pentru care cuplul a ales locatia este faptul ca tema nuntii lor a fost Jasmine & Aladdin si astfel, nu a lipsit nici covorul fermecat, chiar daca in cazul nostru, a fost mai mult un turban / cearceaf de plaja. Oricum, cei doi au fost foarte multumiti si planuiesc sa se intoarca la una din aniversarile viitoare pentru Fuerteventura 2.0. In aceeasi zi, profitand de lumina frumoasa si de costumele inca intregi ale insurateilor, i-am fotografiat si pe plaja cu nisip negru vulcanic din Ajuy dar si in alte locuri speciale de pe insula.